PRESTIGE plus zaokružio veliku investiciju

Bez autora
Jul 04 2011

Na svečanosti kojoj je prisustvovao veliki broj uglednih zvanica, kragujevačko preduzeće PRESTIGE plus otvorilo je novi servisno-prodajni salon u Ulici Slobode bb. U novom objektu, površine 650 kvadratnih metara, nalazi se servisna hala za IVECO teški program, linija tehničkog pregleda za automobile i kamione, odeljenje za kompjutersku dijagnostiku, lasersku reglažu trapa, montažu i balansiranje točkova, prodavnica rezervnih delova, magacinski i komercijalni prostor. U izgradnju i opremanje ovog prostora najsavremenijim uređajima, PRESTIGE plus investirao je 500.000 evra, a posao je dobilo novih 10 radnika, tako da PRESITGE plus sada ima 30 zaposlenih. „Podigli smo kapacitete na ponos gradu, Srbiji i našoj branši“, kazao je u obraćanju gostima Miloje Flancner, generalni direktor firme PRESTIGE plus, koja je ovlašćeni servis kamiona IVECO i Zastava, diler Verano motorsa za vozila PEUGEOT, kao i zastupnik Roberta Boscha za BOSCH car servis. Milan Vukasović iz Verano motorsa, u kratkom obraćanju prisutnima prilikom svečanog otvaranja centra, naglasio je da je to doprinos razvoju autoindustrije u Srbiji i pokazuje ozbiljnost firme...

PRESTIGE plus zaokružio veliku investicijuNa svečanosti kojoj je prisustvovao veliki broj uglednih zvanica, kragujevačko preduzeće PRESTIGE plus otvorilo je novi servisno-prodajni salon u Ulici Slobode bb.

U novom objektu, površine 650 kvadratnih metara, nalazi se servisna hala za IVECO teški program, linija tehničkog pregleda za automobile i kamione, odeljenje za kompjutersku dijagnostiku, lasersku reglažu trapa, montažu i balansiranje točkova, prodavnica rezervnih delova, magacinski i komercijalni prostor. U izgradnju i opremanje ovog prostora najsavremenijim uređajima, PRESTIGE plus investirao je 500.000 evra, a posao je dobilo novih 10 radnika, tako da PRESITGE plus sada ima 30 zaposlenih.

„Podigli smo kapacitete na ponos gradu, Srbiji i našoj branši“, kazao je u obraćanju gostima Miloje Flancner, generalni direktor firme PRESTIGE plus, koja je ovlašćeni servis kamiona IVECO i Zastava, diler Verano motorsa za vozila PEUGEOT, kao i zastupnik Roberta Boscha za BOSCH car servis. 

Milan Vukasović iz Verano motorsa, u kratkom obraćanju prisutnima prilikom svečanog otvaranja centra, naglasio je da je to doprinos razvoju autoindustrije u Srbiji i pokazuje ozbiljnost firme.

Član Gradskog veća Kragujevca za investicije i razvoj gradskih resursa, Nebojša Vasiljević, istakao je da su ovakve investicije, koje pokreću nove programe i zapošljavaju ljude, uvek dragocene, a naročito u vreme recesije.

Gosti na svečanosti bili su u prilici i da obave besplatnu test vožnju novog modela PEUGEOT 508, koji je javnosti u našoj zemlji predstavljen na ovogodišnjem Beogradskom salonu automobila.

PRESTIGE plus počeo je sa radom pre 18 godina u jednoj iznajmljenoj garaži u Staroj radničkoj koloniji. Godine 2004. izgrađen je prvi sopstveni poslovni prostor firme u Ulici Slobode bb, na 900 kvadrata, u koji je uloženo 700.000 tadašnjih nemačkih maraka, a novom investicijom zaokružen je proces ulaganja u infrastrukturu. PRESTIGE plus ima oko 900 korisnika usluga, a godišnje u servis uđe između 4.500 i 5.000 vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik